om allt & inget

Förstärkare till vården behövs


skrivet den 11 aug av GG, klockan:11:53

http://www.expressen.se/Nyheter/1.2092706/vill-du-ha-det-har-i-kvall
Alltså det är ju helt för jäkligt, vem tusan hade velat livnära sig på denna äckliga sörja? Ska våra gamla inte kunna få bättre än så här, för 3000 i månaden så borde de väl ta mig tusan kunna få ordentlig mat.
Kanske vore dags att dra tillbaka skattepengar från div prinsessbröllop och annan smörja och istället se till att ta hand om våra gamla och behövande.
Det känns som slutsteg

 

Det är ju hårresande, inte nog med att det är grymt äcklig mat det är dessutom för lite. Blir både ledsen och förbannad när jag läser sånt här, något måste göras.
Ta tex in alla arbetslösa och låt dem jobba med gamla, hjälpa till att laga mat eller bara vara sällskap. Det skulle få kvaliten på äldreboenden att gå upp med flera 100% med en gång utan att kosta ett öre eftersom det är pengar som redan betalas ut.

 

Jag kan faktiskt inte förstå att liknande saker inte redan gjorts, vi har hur många arbetslösa som helst idag. Vore det inte bättre att nyttja dem till något som behövs istället för att de bara ska gå hemma. Det är ju säkert många av dem som skulle må bra av att få göra något också, att få känna sig nyttiga och bibehålla en vardagsrutin till dess att de får nya jobb. Och äldrevården skulle minst sagt behöva dem som förstärkare för den är under all kritik.

 

Till något mer ytligt, syrran fyller snart 25 och vi ska ha en brakfest för henne. Håller på att ragga högtalare till festen. Hade ett par gamla högtalare men de var inte tillräckligt bra så jag får väl se vad jag hittar, vill helst slippa köpa nya högtalare.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed