om allt & inget

Högtravande högtalare (ell snarare mediakåt bimbo)


skrivet den 26 aug av GG, klockan:23:37

http://www.expressen.se/noje/extra/1.2110704/katie-price-jag-kommer-att-do-i-en-bilkrasch

Kan bara inte rå för det men finns det nån mer patetisk människa än Jordan?
Det värsta med henne är ju att om hon inte gjort om sig själv till en skräckversion av Barbie så hade hon vart både söt, smart och en riktigt duktig ryttare. Men hon är ju så himla äckligt extrem att man inte känner annat än avsmak för henne, vet att det är fördomar men kan inte rå för det.

 

Varför i hela fridens namn vill nån som egentligen har både hjärna och andra talanger göra sig själv så grotesk och få den stämpeln som kommer med på köpet?
Nej jag kan verkligen inte förstå mig på såna tjejer.

 

Alltså missförstå mig inte men jag har faktiskt större förståelse för tjejer som inte har särskilt många andra val att välja istället, men det hade ju Jordan och ytterligare några som henne och det är för mig värre.
Helt jäkla obeskrivligt hur man kan göra så med sig själv, vara så mediakåt som det bara går och sen ändå klaga över att vara så förföljd av papparazzis att hon är rädd för att hon kommer dö i en bilolycka. Som man bäddar får man ligga kanske!!!

 

Något annat jag inte kan förstå mig på är teknik, lyckades få tag på inte bara en utan två jäkla projektorer till slut, nu är det bara det att jag inte får dem att fungera istället. Det är säkert inget fel på dem, snarare på mig om jag ska vara ärlig men nu får det likt förbannat bli en dator och högtalare till. FNYS


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed